Nettbutikk

– Tre klokker som er perfekte til julebordsesongen

BALTIC WATCHES: Med sin MR01-modell. | Foto: Baltic

– Tre klokker som er perfekte til julebordsesongen

BALTIC WATCHES: Med sin MR01-modell. | Foto: Baltic
Og i høst.

Høsten er over oss og hvert øyeblikk begynner julebordsesongen. Det er en fin anledning til å ta på seg en annen klokke enn man pleier å ha på i jobbsammenheng.

Høsten er også en tid for å legge bort dykkerklokken og ta frem en finere klokke eller sette på en skinnreim i høstfarger (sjekk gjerne ut vårt utvalg i nettbutikken).

Nylig skrev Fratello Watches om det de kaller «penklokke-sesongen». Vi har forøvrig også skrevet om hvilke fem klokker Urmaker Bjerke anbefaler i høst tidligere.

Fratello Watches anbefalte tre modeller de mener passer perfekt ut året. Under ser du hvilken klokker de trakk frem.

Den klassiske: Cartier Tank

– Mitt første valg for dressklokke-sesongen er en jeg ikke bruker ofte nok, spesielt ikke i løpet av de varmere månedene. Cartier Tank er en klassiker fra et merke som har økt populariteten sin stort de siste årene. Den skinner på reim og det betyr at den ofte får gå i dvale på sommeren og returnere når det blir litt kaldere i været.

CARTIER TANK: Vintage (t.v) og ny. | Foto: Unsplash/Cartier Facebook

Vintage: Omega Seamaster

– Vi beveger oss nå over i andre enden av skalaen. Vi forlater et rektangulært ikon og går over til noe litt eldre, men like klassisk. Min er en Omega Seamaster fra 1961 i 35 millimeter.

– Jeg bytter ut lenken med en skinnreim på høsten og ærlig talt kan man ikke trå feil med en slik klassisk vintage-klokke fra Omega.

VINTAGE OMEGA: Noe av det som gir deg best verdi for pengene i bruktmarkedet. Foto: Unsplash / Pixabay

Mikromerke: Baltic MR01

– Vi hopper tilbake til nåtid og til 2021. Det var da Baltic lanserte MR01. Mye har blitt skrevet om klokken og ved 36 millimeter i diameter er den bare litt større enn Omega- og Cartier-klokkene over.

– Dette er en slående vakker og allsidig modell. En man kan håpe å bruke ved både «casual» og penere anledninger.

Har du sjekket ut nettbutikken vår i det siste? Vi har nettopp tatt inn flere nye produkter!

Sett denne?