Nettbutikk

Premier League-stjerner dratt inn i hvitvasking-sak hos klokkebutikk

I SØKELYSET: WatchTrader & Co. Alan Shearer helt til høyre. | Foto: Unsplash / Instagram

Premier League-stjerner dratt inn i hvitvasking-sak hos klokkebutikk

I SØKELYSET: WatchTrader & Co. Alan Shearer helt til høyre. | Foto: Unsplash / Instagram
Nyhetsvarsel | Klokkr

WatchTrader & Co. er en populær annenhåndsforhandler av klokker i England. I sosiale medier og på YouTube har de også bygget seg opp flere hundre tusen følgere.

De spesialiserer seg på luksusklokker fra merker som Rolex, Patek Philippe, Audemars Piguet og Richard Mille. Mange av dem med en verdi på opptil flere millioner kroner og WatchTrader har mange prominente kunder. Spesielt virker de å ha mange fotballspillere fra Premier League på kundelisten.

Manchester United-spiller Lisandro Martinez, Newcastle-stjerne Allan Saint-Maximin, England-spillerne Callum Wilson og Conor Coady, Premier League-legenden Alan Shearer og rapperen Stormzy er noen av kundene selskapet har hatt den siste tiden.

Nylig skrev nettstedet WatchPro og tabloidavisen The Sun at butikken og deres kunder har blitt dratt inn i en hvitvasking-etterforskning.

Storbritannias svar på FBI skal ha hatt en razzia hos WatchTrader & Co og klokker for ti millioner pund skal ha blitt beslaglagt.

Det er kundene som selger klokkene til WatchTrader som har fått søkelyset mot seg og det er ingenting som tyder på at butikkens kjendis-klienter har brutt loven.

En kilde sier følgende til The Sun:

– Denne etterforskningen er en stor hodepine for noen av Premier League-stjernene. De elsker sine luksusklokker og de er det ultimate statussymbolet i garderoben. Disse guttene blir nå kanskje nødt til å fremlegge lønnsslipper og skattemeldinger for å bevise at de har råd til klokkene dersom de ønsker dem tilbake.

LES OGSÅ: Norske Mattias (19) solgte Rolex på Finn.no – tapte over 100 000 kroner

Sett denne?

Nyhet fra nettbutikken: Lekre kortholdere til klokke-sertifikater eller bankkort!