Nettbutikk

Stor spådom om hva Rolex kommer til å lansere i 2023

HVA LANSERER ROLEX I 2023?: Hodinkee spekulerer i om Rolex kommer til å lansere en Daytona i titan. | Foto: Rolex / Hodinkee

Stor spådom om hva Rolex kommer til å lansere i 2023

HVA LANSERER ROLEX I 2023?: Hodinkee spekulerer i om Rolex kommer til å lansere en Daytona i titan. | Foto: Rolex / Hodinkee
Hodinkee melder.

Ved månedsskiftet mars/april vil mange av verdens største klokkemerker lansere nye modeller. Da går nemlig Watches & Wonders av stabelen i Sveits. Messen er kjent for å stedet hvor alle lanserer sine «novelties».

Riktignok har LVMH Watch Week nettopp gått av stabelen og merkene til LVMH, som TAG Heuer, Cartier og Zenith, har alle lansert nye modeller.

I tillegg er det, mye på grunn av covid, blitt vanligere at merkene sparer noen av nyhetene sine til digitale lanseringer gjennom året.

Uansett er det under Watches & Wonders at de fleste store nyhetene kommer fra merker som Rolex, Patek Philippe og Audemars Piguet.

Derfor kan du se frem til mange (gode?) Rolex-spekulasjoner de kommende to månedene.

Dette tror Hodinkee Rolex lanserer

Hodinkee publiserte nettopp en stor artikkel om hva de tror verdens største klokkemerke kommer til å avduke.

De spår at noe vil skje med Daytona, kanskje noe med Milgauss og at en eller flere modeller vil komme i titan.

– For noen år siden ble Sir Ben Ainslie sett med en Yacht-Master i titan. Dette var en slags prototype, men siden da har det vært åpenbart at Rolex jobber med det lette materialet. I høst lanserte de også Deepsea Challenge i titan. Her snakker vi en 50 millimeter i diameter stor klokke og vi håper at Rolex gjør mer enn dette med titan, skriver Danny Milton i Hodinkee.

I år er det 60 år siden Daytona ble lansert og 70 år siden Explorer og Submariner kom. De to sistnevnte har fått nye modeller veldig nylig og derfor Tror Hodinkee det er Daytona som vil bli feiret nå.

– Er det på tide med en «shake-up» for Daytona (116500LN, jou.anm)? Jeg vil si at syv år er ganske lenge, men du har også stakkars Milgauss som ikke har blitt oppdatert på over ti år nå. Min spådom er at Rolex feirer 60 år med Daytona og slipper en versjon i titan. Kanskje blir det bare bezelen som er i titan – kanskje hele er i titan. I tillegg blir det sikkert en skivefarge ingen ba om.

– Uansett om det blir Daytona eller ikke som får en oppgradering tror jeg titan er veldig aktuelt for Rolex i år. Kanskje kjører de full pupp og lanserer en titan-utgave av hver eneste klokke. Det ville vært gøy og sjokkerende. Samtidig kan det hende at Deepsea Challenge blir den eneste Rolexen noensinne i titan. Jeg håper ikke det.

LES OGSÅ: – Tre kronografer som er billigere og bedre (!) enn Rolex Daytona

ROLEX DAYTONA: Her med sort skive. | Foto: Unsplash