Nettbutikk

Mener to populære Tudor-modeller ikke er verdt «hypen»

PELAGOS: Dykkerklokker fra Tudor. | Foto: Tudor

Mener to populære Tudor-modeller ikke er verdt «hypen»

PELAGOS: Dykkerklokker fra Tudor. | Foto: Tudor
– Jeg takler dem ikke.

Tudor har virkelig hatt vind i seilene det siste tiåret og gang på gang har de lansert klokker som har blitt tatt svært godt imot av klokkefolket.

I likhet med storebror Rolex har det (tidvis) også vært ventelister på en del Tudor-modeller og høyere priser i bruktmarkedet enn hos forhandler.

Nylig fortalte Andrew McUtchen, grunnleggeren av det internasjonale klokkenettstedet Time + Tide, at han mener to av deres mest populære modeller ikke forsvarer «hypen» rundt klokkene.

– Nå kommer jeg til å bli upopulær. Jeg mener Pelagos (den originale, ikke 39) er overvurdert og jeg skal forklare hvorfor. Det samme gjelder Tudor Ranger. Jeg har gitt dette merket mye kjærlighet de siste årene, men dette er to klokker jeg ikke takler.

– Mitt problem med Pelagos handler ikke om hva du får igjen for pengene dine. Jeg har kun et problem med utseende. Jeg syns den ser så gutteaktig ut. Jeg har tydeligvis en maskulinitetsgreie som gjør at jeg ikke liker klokker som ser ut som speider-klokker.

PÅ GUMMIREIM: Tudor Pelagos. | Foto: Tudor

– Når jeg ser en mann på toget med dress og en blå Pelagos på armen… Da tenker jeg bare «en dag blir du en mann. En dag vil du vokse opp». Jeg har virkelig et problem med det.

– Og når jeg ser Ranger på en voksen manns håndledd så har jeg nøyaktig samme reaksjon. Jeg tror det har mest med at det virker som noe en unge har tegnet.

LES OGSÅ: Trygler Tudor om å relansere denne modellen: – Vær så snill!

Under kan du se hele videoen hvor Pelagos og Ranger blir diskutert.

PÅ ARMEN: Nylanseringen av Tudor Ranger. Foto: Tudor.

Sett denne?

30 % rabatt med koden «Klokkeboks30» på klokkeboks i ekte skinn med plass til 3 klokker!