Nettbutikk

Snart kan det bli enklere å kjøpe Rolex hos forhandler

ROLEX HULK: Submariner 116610LV. | Foto: Pixabay

Snart kan det bli enklere å kjøpe Rolex hos forhandler

ROLEX HULK: Submariner 116610LV. | Foto: Pixabay
Nyhetsvarsel | Klokkr

Rolex har en enorm etterspørsel etter sine produkter.

I lang tid har det vært tilnærmet umulig å få tak i deres modeller (spesielt sportsklokkene) hos autoriserte forhandlere til listepris og derfor har mange Rolex-modeller gått for en langt høyere pris i bruktmarkedet.

Nå tar de grep for å mette etterspørselen.

Det er en etablert sannhet at den sveitsiske giganten produserer rundt én million ur i året (dette tallet har aldri blitt bekreftet) og nå utvider de produksjonskapasiteten.

Dette skriver flere medier denne uken.

– Rolex jobber nå med å utvide produksjonen i Sveits og planlegger tre midlertidige produksjonsanlegg som skal produsere klokker fra og med 2025, ifølge Bloomberg. Dette som følge av økt etterspørsel. Anleggene skal bygges i kantonen Fribourg, som ligger i den vestlige delen av landet. Byggingen starter senere i år, opplyste de i en e-post til Bloomberg, skriver Finansavisen.

Oppgraderingen vil koste merket over én milliard sveitsiske franc – det tilsvarer over 11 milliarder kroner.

Fra og med 2025 skal Rolex man kunne merke at Rolex har fått økt produksjonen og både teori og praksis skulle tilsi at det da blir lettere å få tak i en klokke fra det sveitsiske merket.

– Det nye produksjonsstedet i Bulle, i likhet med de tre midlertidige anleggene, vil tillate Rolex å utvide sin produksjonskapasitet, støtte vekst og møte stadig økende etterspørsel, sa selskapet.

LES OGSÅ: Stort klokkenettsted: Dette tror vi Rolex lanserer i 2023

HOVEDKVARTERET: Rolex sine lokaler i Geneve. | Foto: Rolex

Sett denne?

Har du sjekket ut nettbutikken vår i det siste? Vi har nettopp tatt inn flere nye produkter!