Nettbutikk

Tror Tudor kan lansere nok en tolkning av gammel Rolex-yndling

NY GMT?: Fra Tudor. | Foto: Tudor / YouTube

Tror Tudor kan lansere nok en tolkning av gammel Rolex-yndling

NY GMT?: Fra Tudor. | Foto: Tudor / YouTube
Langt fra veldig urealistisk.

Tudor har hatt stor suksess de siste årene – blant annet gjennom å relansere nye tolkninger av tidligere og populære vintage-modeller fra Rolex.

Black Bay Pro, som ligner på Rolex Explorer, og Black Bay Steel & Gold, som ligner på Rolex GMT «Rootbeer», er eksempler på det.

Tudor kan tillate seg å møte fansens forventninger i større grad og kaster seg kanskje oftere på trender. Rolex tenker enda mer langsiktig og gjør få endringer i sortimentet sitt.

Foran årets lanseringer tror YouTuber Adrian Barker at Tudor kan lansere nok en tolkning av en tidligere Rolex-favoritt. Nemlig GMT «Coke», det vil si med svart og rød bezel.

Både Rolex og Tudor har «Pepsi» i katalogen, men det er mange år siden Rolex hadde en GMT i denne fargekombinasjonen. Tudor har aldri hatt det.

– Tudor har hatt stor suksess med å relansere Rolex sine tidligere suksesser. De har utført dette helt fantastisk. Jeg tror at istedenfor at Rolex lanserer «Coke» så kan Tudor gjøre det. Med deres aluminiums-bezel og oppdaterte GMT-urverk, sa Barker i en video nylig.

En annen mulighet han ser for seg er at de lanserer en ny Pelagos, men YouTuberen har ikke tro på at de kommer til å gjøre begge deler.

LES OGSÅ: Stort klokkenettsted: Dette tror vi Rolex lanserer i 2023

ROLEX COKE: Neo-vintage GMT-Master 2. | Foto: Rolex.com

Under kan du se hele filmen hvor Adrian Barker spekulerer i hva som kommer fra Rolex, Tudor og flere.

Sett denne?

Lyst på en rimelig NATO-strap? Sjekk ut våre partnere i BilligeStraps.no!