Nettbutikk

Tudor åpner pop up-butikk for å selge sine nylanserte klokker

TUDOR POP UP-BUTIKK: Kommer snart i Geneve. | Foto: Tudor

Tudor åpner pop up-butikk for å selge sine nylanserte klokker

TUDOR POP UP-BUTIKK: Kommer snart i Geneve. | Foto: Tudor
Nyhetsvarsel | Klokkr

Tudor skal i likhet med storebror Rolex og mange andre merker lansere nye modeller under Watches & Wonders i Geneve neste uke.

Denne uken sendte de ut pressemelding om at de for første gang skal åpne en pop up-butikk under messen og at dette vil være det eneste stedet på planeten hvor hele Tudor-kolleksjonen for 2023 vil være tilgjengelig fra og med samme dag som de blir lansert.

Selv Black Bay 58 Bronze Boutique Edition (som egentlig kun selges hos noen utvalgte forhandlere) vil være tilgjengelig, skriver de.

Klokken 12 mandag 27. mars faller gardinene og den nye butikken ved Place de Longemalle i Geneve vil ligge kun et steinkast unna der Tudor ble grunnlagt for snart 100 år siden.

– Vi er så begeistret for de nye lanseringene at avgjørelsen om å få de ut i verden så fort som mulig var veldig enkel. Vi håper å se alle i vår nye pop up-butikk, skriver de.

Butikken vil være åpen i en måned.

Dersom du er i Geneve under Watches & Wonders er det med andre ord bare å svinge innom den nye butikken og potensielt bli en av de første i verden som får se og kjøpe de nye modellene.

LES OGSÅ: Tror Tudor kan lansere nok en tolkning av gammel Rolex-yndling

Nærbilde av siden på en Tudor-klokke.
TUDOR-ROSEN: Her avbildet på en Black Bay-modell. | Foto: Tudor

Sett denne?

30 % rabatt med koden «Klokkeboks30» på klokkeboks i ekte skinn med plass til 3 klokker!