Nettbutikk

Patek Philippe varsler store nyheter

PATEK PHILIPPE-SJEF: Thierry Stern. | Foto: Instagram

Patek Philippe varsler store nyheter

PATEK PHILIPPE-SJEF: Thierry Stern. | Foto: Instagram

Patek Philippe er blant de aller største navnene i klokkeverden – nummer fem basert på omsetning, for å være helt presis – og sannsynligvis kunne de vært enda større om de fokuserte mer på sine bestselgere.

Istedenfor tok merket livet av sin mest populære modell, Nautilus 5711, fordi de mente den fikk for stor oppmerksomhet.

I et nytt intervju varsler imidlertid eier og sjef Thierry Stern at Patek kommer til å lansere en helt ny modellserie snart. Kanskje viktigst av alt er at det skal være en modellserie på den nedre enden av prisskalaen.

Det betyr fortsatt ikke at det er billig, men kanskje man kan komme unna med et par eller tre hundre tusen kroner for en ny modell i butikk. Det kan man faktisk ikke si om så mange av klokkene fra den sveitsiske ledestjernen.

– I intervjuet forklarer Stern at Patek Philippe har planer om å lansere en helt ny modellfamilie, som han samtidig tror – en dag – vil kunne konkurrere med deres mest populære referanser. Det virker i utgangspunktet vel optimistisk, men senker ikke forventningene fra hungrige entusiaster, skriver Tidssonen.no.

– Hvorvidt modellserien vil være en sportsmodell utdyper han ikke nærmere, men i intervjuet trekker Stern frem at moderat prisede klokker er en nøkkelfaktor for Patek Philippe, og at selskapet ikke kun ønsker å nå et publikum hvor penger ikke er en tellende faktor.

For klokkeinteresserte er dette store nyheter. Det er godt over 20 år siden Patek Philippe lanserte en helt ny modellserie.

LES OGSÅ: Derfor lager ikke Patek Philippe flere klokker

NAUTILUS I HVITT GULL: Nye 5811/1G fra Patek Philippe. | Foto: Patek

Sett denne?

Har du sjekket ut vår nettbutikk? Fantastiske reimer og oppbevaring til klokkene dine!