Nettbutikk

Mats Zuccarello blir ambassadør for det sveitsiske klokkemerket Baume & Mercier

KLOKKEAMBASSADØR: Mats Zuccarello og Baume & Mercier har inngått samarbeid. | Foto: Dag E. Thorenfeldt

Mats Zuccarello blir ambassadør for det sveitsiske klokkemerket Baume & Mercier

KLOKKEAMBASSADØR: Mats Zuccarello og Baume & Mercier har inngått samarbeid. | Foto: Dag E. Thorenfeldt
Ny avtale for NHL-stjernen.

Ishockeyspiller Mats Zuccarello er en av Norges største idrettsstjerner.

Denne uken ble det kjent at han blir ambassadør for det sveitsiske klokkemerket Baume & Mercier.

– Baume & Mercier, et av de eldste sveitsiske klokkemerkene og en del av Richemont-gruppen, inngår samarbeid med en av Norges største idrettsutøvere – NHL-spilleren Mats Zuccarello, skriver de i en pressemelding.

Dermed gjør «Zucca» som flere andre store norske idrettsstjerner, utøvere som Erling Braut Haaland er sponset av Breitling og Tarjei Bøe samarbeider med Richard Mille.

Minnesota Wild-stjernen presterer ikke bare på isen. Også utenfor banen er han svært engasjert.

– Gjennom Zuccarellostiftelsen bidrar Mats til at mange flere barn og unge også får oppleve det samme ved å gi dem muligheten til å delta i idrett og fysisk aktivitet – uavhengig av bakgrunn, kjønn, etnisitet, bosted og økonomiske midler. Baume & Merciers emosjonelle kjerneegenskaper er basert på å verne om livets viktigste øyeblikk og minner – «Life is About Moments». Utøvelsen av høye etiske standarder er et viktig aspekt av Baume & Merciers bedriftsidentitet – med en ansvarlig forretningspraksis, forankret i sosialt ansvar, heter det i pressemeldingen.

– Stolte og glade

Finn Annmark, daglig leder i Product Line AS, er både stolt og glad over det nye samarbeidet. Product Line er offisiell distributør av Baume & Mercier i Norden og Baltikum.

– Vi er veldig stolte og gleder oss stort over å få samarbeide med Mats Zuccarello. Mats er Norges desidert fremste ishockeyspiller, hans prestasjoner på isen taler for seg. I tillegg er han en karismatisk person med tydelige og gode verdier. Mats har et sterkt engasjement for å gi alle barn og unge muligheten til å drive med idrett – gjennom Zuccarellostiftelsen. I samarbeid med Mats ønsker Baume & Mercier å bidra med og skape øyeblikk og minner for livet. Vi ser blant annet frem til Zuccarello All Star Game i Stavanger i august – det største veldedighetsarrangementet i Norge. Etter fem års pause er det duket for hockey- og folkefest, sier han.

OFFENTLIGGJORDE SAMARBEID: Daglig leder i Product Line, Finn Annmark (t.v), og hockeystjerne Mats Zuccarello. | Foto: Product Line

Egentlig ikke en «klokkekar»

Mats Zuccarello sier selv at han ikke er så inne i klokkeverden fra før.

– Jeg har egentlig aldri vært en sånn type «klokkekar» som er opptatt av klokker. Derimot er det annerledes når det kommer til Baume & Mercier. De er et av de eldste sveitsiske klokkemerkene med et stort fokus på kvalitet og presisjon. I tillegg har de et motto om at «Life is About Moments» – altså litt det å leve i nuet og ta vare på minnene. Det mener jeg er viktig i dagens samfunn, det å roe det ned litt og få reflektere, sier 35-åringen.

– Baume & Mercier er en skikkelig «classy» klokke. De er ikke største og «skriker» ikke høyest, noe som passer meg bra. Det er kult at de ønsker å være med og støtte flere av mine prosjekter, i tillegg til at vi har noen nye og spennende planer fremover også».

Om Baume & Mercier

Baume & Mercier er kanskje ikke det merket som får aller mest oppmerksomhet i Norge, men har likefullt en spennende katalog og historie. Merket inngår i Richemont-gruppen, en av verdens ledende luksusvaregrupper sammen med blant andre A. Lange & Söhne, IWC Schaffhausen, Jaeger-LeCoultre, Panerai, Piaget, Roger Dubuis, Vacheron Constantin og Montblanc.

Baume & Mercier er et av de eldste sveitsiske klokkemerkene. I mer enn 190 år har de håndlagede urene satt spor etter seg. Prismessig ligger merket primært fra drøye 10 000 kroner og opp til 50 000 kroner.

På hånden hadde forøvrig Zuccarello en Baume & Mercier Riviera Azur 300M på gummireim. Den koster ganske nøyaktig 45 000 kroner.

BAUME & MERCIER: Her med sin Riviera Azur 300M. | Foto: B&M

LES OGSÅ: Norske idrettsstjerner med klokke-sponsorater