Nettbutikk

Stort sveitsisk merke har laget Zuccarello-klokke

NY MODELL: Baume & Mercier Riviera Baumatic Zuccarello Limited Edition. Foto: B&M

Stort sveitsisk merke har laget Zuccarello-klokke

NY MODELL: Baume & Mercier Riviera Baumatic Zuccarello Limited Edition. Foto: B&M
I kun 36 eksemplarer.

Tidligere i sommer skrev vi om at Mats Zuccarello blir ambassadør for Baume & Mercier.

Nå har ishockeystjernen fått sin egen modell.

«Baume & Mercier Riviera Baumatic Zuccarello Limited Edition» ble nemlig lansert i helgen under Zuccarello All Star Game i Stavanger.

Modellen er laget i kun 36 eksemplarer (samme tall som Zucca har som draktnummer) og det er et svært lavt antall klokker til å være et Richemont-merke, som B&M er.

Prisen på klokken er 49 500 kroner i Norge og det er mulig å melde sin interesse via Product Line sine nettsider. Product Line er et norsk selskap som er offisiell distributør av Baume & Mercier i Norden og Baltikum.

I forbindelse med helgens veldedighetskamp ble en av modellene auksjonert bort til den nette sum av 99 999 kroner. Det vil si dobbelt av hva klokken egentlig koster. Inntektene gikk til Zuccarello-stiftelsen, Minnesota Wild-spillerens egen veldedighetsorganisasjon.

Klokken blir levert på både gummireim og lenke, har merkets velkjente og solide BM13-1975A-urverk og kommer med et unikt baklokk med Zuccarellos draktnummer og navn. Den har samme 42 millimeter store kasse som Riviera-modellene forøvrig.

LES OGSÅ: Hollywood-stjerne blir klokkeambassadør

EGEN KLOKKE: Mats Zuccarello har fått sin egen versjon av Baume & Mercier Riviera. Foto: B&M