Nettbutikk

Joakim Bjerke sitt tips til dem som vil ha Rolex uten å vente

ROLEX-FORHANDLER: Urmaker Bjerke. Her ved Joakim Bjerke. | Foto: Instagram / Rolex.com

Joakim Bjerke sitt tips til dem som vil ha Rolex uten å vente

ROLEX-FORHANDLER: Urmaker Bjerke. Her ved Joakim Bjerke. | Foto: Instagram / Rolex.com
Forteller hva man bør gjøre for å unngå venteliste.

Hvis du har fulgt noe som helst med på klokkemarkedet de siste årene vet du at det kan være svært vanskelig å tak i Rolex hos forhandler. Klokkr har flere ganger dekket temaet, som for eksempel her og her.

Det som i hvert fall er sikkert er at om du er utålmodig og ikke er mangemillionær, vel, da har du oddsen mot deg.

Nylig ble Joakim Bjerke, administrasjonsdirektør og fjerde generasjons eier i Urmaker Bjerke, spurt om å komme med tips til dem som vil ha en populær modell fra den sveitsiske giganten uten å måtte vente i flere år.

– Dersom en drømmer om en av de mest etterspurte Rolex-modellene og en ikke har noe tidligere kjøpshistorikk hos en forhandler, så er det eneste alternativet i dagens marked at man ser mot bruktmarkedet. Er man allerede i gang i klokkeverden og drømmer om en Rolex, ville jeg fortsatt klokkereisen mot målet – men ha et litt lengre tidsperspektiv, sa han til VG (krever abonnement).

Han mener det er flere grunner til at det er nettopp Rolex som er «top of mind» hos dem som ønsker seg en luksusklokke.

– For mange betyr det nok mye at klokken man har brukt så mye penger på, lar seg gjenkjenne av andre. Kjøper man en Rolex, så vet de aller fleste hva du går med og at det har kostet penger. Kjøper du eksempelvis en Lange Sohne, som isolert sett er en mer eksklusiv klokkeprodusent en Rolex, vil ingen andre enn klokkekjente vite hva du går med.

OVERLEVERING I BUTIKK: En heldig kunde henter ut en klokke. | Foto: Rolex.com

SOMMERSALG: 25 % rabatt på alt av gummireimer, NATO-straps og reiseetuier i nettbutikken!

Sett denne?