Nettbutikk

Mystisk brev hevder Rolex skal halvere produksjonen i vinter

LEKKET BREV: Et lekket skriv, som neppe er ekte, hevder at Rolex kommer til å halvere produksjonen sin i vinter. | Foto: Rolex.com / Skjermdump

Mystisk brev hevder Rolex skal halvere produksjonen i vinter

LEKKET BREV: Et lekket skriv, som neppe er ekte, hevder at Rolex kommer til å halvere produksjonen sin i vinter. | Foto: Rolex.com / Skjermdump
Nyhetsvarsel | Klokkr

Rolex er uten tvil det klokkemerket det er mest rykter rundt. Denne uken har det «lekket» ut et brev som angivelig skal være fra administrerende direktør Jean-Frederic Dufour.

Som alltid sprer slike lekkasjer seg som ild i tørt gress og det tok ikke lang tid før klokkesider som Rolexforums.com, Tidssonen og Klokkeriet plukket opp brevet.

I brevet (som etter alle solemerker ikke er ekte) meldes det at Rolex skal halvere produksjonen sin kommende vinter på grunn av kraftkrisen i Europa.

Mottagere skal være «autoriserte forhandlere, klienter, gruppemedlemmer og ansatte».

– Energikrisen i Europa er vanskelig for alle. … Myndighetene har derfor bestemt at forbruke må tilpasses etter Russlands invasjon av Ukraina, heter det i skrivet.

– Rolex SA har derfor frivillig tatt initiativ til å halvere forbruket, primært ved å halvere oppvarmingen ved våre fabrikker. Som anbefalt av den sveitsiske regjeringen sikter vi på å nedjustere forbruket i vintermånedene – fra slutten av oktober 2022 til og med mars 2023. Denne beslutningen vil ha direkte påvirkning på dette årets produksjon.

– Våre fabrikker vil umiddelbart jobbe med halv kapasitet. Som en konsekvens vil all produksjon fra Oktober 22 til Mars 23 bli forsinket med fire til seks måneder.

Bruktprisene på Rolex-klokker har sunket betraktelig de siste månedene og trolig er det en med interesse av at prisene skal holde seg høye som har fabrikkert brevet.

LES OGSÅ: Dette er Rolex sin mektige toppsjef

RYKTE: Dette brevet skal angivelig bevise at Rolex kommer til å produsere for halv maskin i vinter, men skrivet er neppe ekte. | Foto: Skjermdump

Har du sjekket ut nettbutikken vår i det siste? Vi har nettopp tatt inn flere nye produkter!

Sett denne?

LES OGSÅ: Dette sier Urmaker Bjerke om dem som «flipper» ettertraktede Rolex-modeller